Младежките кариерни форуми са мястото, от което започва професионалният старт на

...
Младежките кариерни форуми са мястото, от което започва професионалният старт на
Коментари Харесай

Десето юбилейно издание на Дни на кариерата в УНСС отново среща бизнеса и младите хора

Младежките кариерни конгреси са мястото, от което стартира професионалният старт на доста младежи. Компаниите постоянно търсят студенти и млади експерти, които да се причислят към екипите им като стажанти или чиновници. Младите хора също имат потребност да се срещнат с бизнеса персонално това е повода тези събития да са толкоз посещавани.

Форумът  Дни на кариерата “ в секторите стопанска система, финанси, маркетинг, човешки запаси и обслужване на клиенти има за цел да срещне на едно място студенти и млади експерти с водещи български и интернационалните компании, които търсят чиновници с умения в изброените браншове. През 2019 събитието ще се организира на 28 ноември във фоайето на Университета за национално и международно стопанство.

Основната изгода, поради които компаниите-участници се усилват всяка година, е опцията съответната компания да показа опциите за стаж или непрекъсната работа пред надарени евентуални чиновници. Голяма част от посетителите оставят свои автобиографии при представителите на участващите компании, помагайки да обогатят базата си от данни с скъпи кандидатури. Участието в кариерни конгреси е опция за фирмите да опишат на младежите за себе си, своите полезности и обичаи, което е превъзходен метод за развиване на работодателската марка. Така всяка компания може да се открои като желан шеф измежду множеството от организации на пазара на труда. Другата основна изгода за работодателите е обвързвана с това всеки един от тях да се запознае с конкуренцията в бранша и да дефинира къде стои той на пазара на труда като компания. Не на последно място, за всяка една компания ресурсите (време, парични средства), са доста значим фактор. Целият развой по асортимент е муден, трудоемък и постоянно посредством него експертите по асортимент не съумяват да открият верните чиновници за потребностите и задачите на компанията. Участието на кариерни ревю пести време и финансов запас на фирмите. Възможността за един ден да се срещнат с над 1000 евентуални претенденти е неповторима за този вид канал за асортимент. Крайният резултат всекидневно е: повече и по-подходящи назначени чиновници при по-ниска себестойност.

Събитието в УНСС се наложи в календара с кариерни събития в страната и за своите 9 години срещна стотици компании с техните нови чиновници. За 10-тото юбилейно издание JobTiger още веднъж залага на работещата формула да събере най-разпознаваемите компании и най-активните гости.

Регистрациите за компании към момента са отворени. Възползвайте се от още по-ниска цена за ранно записване до 31 август!

Събитието се провежда от компанията за сложни HR услуги JobTiger, взаимно с Междууниверситетски център за развиване на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев.

Повече информация за събитието и регистрацията за присъединяване бихте могли да получите от екипа на JobTiger: [email protected] или на телефон: 02 49 180 13/ 22.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР